Контакт


Контакт детали

Контакт телефони:

Работно време на шалтерот за уплата (за време на уписите): секој работен ден од 12:00 до 18:30

email: info@csj.edu.mk


Контакт форма

Контактирајте нè преку следната контакт форма :

Центар за странски азици

Жиро сметки:
Комерциална банка: 300000000622776
Стопанска банка: 200000099001587


Орце Николов бр. 155 A
1000 Скопе, Македониа

+389 (0)2 306 77 83
+389 (0)2 306 31 38
+389 (0)75 282 600
© Центар за странски азици, 2016 - 2022. Сите права задржани