Малта (возрасни)


УЧЕТЕ АНГЛИСКИ НА МАЛТА

Летна школа на Малта - 2018

 (за слушатели на возраст над 18 години)

курс             апартман
2 недели €665

€500 - 5-30 мин. пеш, двокреветна соба, заедничка бања, заедничка кујна

€800 - 5-30 мин. пеш, еднокреветна соба, заедничка бања, заедничка кујна

Цената на курсот вклучува:

 - 20 часа неделно

 - тест за одредување ниво

 - учебници

 - сертификат за завршениот курс

 - работилници

 - членство во Beach Club

 

 

Пристигнување: САБОТА/НЕДЕЛА


Заминување: САБОТА/НЕДЕЛА


Курсевите почнуваат секој понеделник.


Датумот е по ваш избор.

Дополнителни трошоци: авионски превоз

Трансферот од аеродромот до сместувањето е вклучен доколку уплатите за курс и сместување.

 

Дополнители информации побарајте на:

078 33 82 48

kursevivostranstvo@csj.com.mk

 

Ø 5-30мин. пеш), двокреветна соба, заедничка бања,  

заедничка кујна5-30мин. пеш

Центар за странски јазици

Жиро сметки:
Комерцијална банка: 300000000622776
Стопанска банка: 200000099001587


Орце Николов бр. 155 A
1000 Скопје, Македонија

+389 (0)2 306 77 83
+389 (0)2 306 31 38
© Центар за странски јазици, 2016 - 2019. Сите права задржани