Англија (возрасни)


УЧЕТЕ АНГЛИСКИ ВО АНГЛИЈА

Летна школа во Англија - 2018

(за слушатели на возраст над 18 години)

ЛОНДОН

 

курс

сместување во семејство

сместување во студентски дом

2 недели

₤875

₤560 - со појадок

£620 - полупансион

960 - 30 мин. со метро

£1020 - 15 мин. пеш

 

КЕМБРИЏ

 

курс

сместување во семејство

сместување во студентски дом

2 недели

₤855

₤410 - со појадок

£460 - полупансион

620 - 2 мин. пеш, еднокреветна соба

£370 - 10 мин. со велосипед, двокреветна соба

£480 - 10 мин. со велосипед, еднокреветна соба


Цената на курсот вклучува:

- 20 часа неделно

- тест за одредување ниво

- учебници

- сертификат за завршениот курс

- работилници

- осигурување

 

Сместувањето во семејство е во еднокреветна соба, со појадок или полупансион.

Сместувањето во студентски дом е во еднокреветна или двокреветна соба, со зедничка бања и заедничка кујна. 

Пристигнувањето и заминувањето треба да се во ден САБОТА, на датуми што сами ги одбирате.

Курсевите почнуваат секој понеделник.

Дополнителни трошоци: авионски превоз, трансфер од аеродромот до сместувањето, виза. 

 

Дополнители информации побарајте на:

078 33 82 48

kursevivostranstvo@csj.com.mk

Центар за странски јазици

Жиро сметки:
Комерцијална банка: 300000000622776
Стопанска банка: 200000099001587


Орце Николов бр. 155 A
1000 Скопје, Македонија

+389 (0)2 306 77 83
+389 (0)2 306 31 38
© Центар за странски јазици, 2016 - 2019. Сите права задржани