Кембриџ (13 - 17 год.)


УЧЕТЕ АНГЛИСКИ ВО КЕМБРИЏ

Патувајте со Центарот за странски јазици - Скопје

(за слушатели на возраст од 13 до 17 години)

01 јули - 14 јули, 2018 година

1890 фунти

Цената вклучува:

  • 20 часа неделно и сертификат за завршениот курс
  • Сместување во семејство и сите оброци
  • Придружба од професор и целосна супервизија
  • Спортски активности
  • Разгледување на Кембриџ и посета на знаменитостите
  • Посета на Лондон
  • Осигурување
  • Трансфер од аеродромот во Лондон до Вашето семејство и обратно

* Цената не вклучува авионски превоз и виза

* Патувањето се остварува со најмалку шест ученика


Пријавување најдоцна до 30 април, 2018

Дополнители информации побарајте на:

078 338 248

kursevivostranstvo@csj.com.mk

Центар за странски јазици

Жиро сметки:
Комерцијална банка: 300000000622776
Стопанска банка: 200000099001587


Орце Николов бр. 155 A
1000 Скопје, Македонија

+389 (0)2 306 77 83
+389 (0)2 306 31 38
© Центар за странски јазици, 2016 - 2019. Сите права задржани